08 de maig 2011

Declaració de Principis del PSC de Caldes de Montbui per a la campanya electoral de les municipals 2011.




Tot just acabem de donar el tret de sortida a la campanya electoral i  hi ha diferents maneres d’afrontar aquest període. Amb aquest comunicat volem fer una declaració de principis que serà la que regirà el nostre comportament durant tots aquests dies, des d’ahir 5 de maig a les 12 de la nit.

La nostra campanya serà en positiu. Basada exclusivament en les propostes i el programa electoral que hem elaborat per a la propera legislatura.

Presentem i defensem propostes creïbles, sensates i realitzables. Treballar amb ambició, però fugint de projectes grandiloqüents i demagògics, dialogar amb totes les administracions i cercar la col·laboració institucional amb una perspectiva de poble, no de partit.
Volem aconseguir una Caldes optimista, convençuda de les seves possibilitats, immersa en multitud de projectes destinats a donar-li més vida, més treball i més prosperitat.
Un programa seriós per governar i una campanya de carrer per impulsar el canvi a Caldes de Montbui.
Creiem en el progrés al servei de les persones. En una altra forma de fer política: la de les persones, del treball i del creixement com a poble.
La nostra no serà la campanya de la crispació. No serem nosaltres els que avivarem cap flama.

El que sí que farem, perquè es legítim i estem en tot el dret, serà ser crítics amb aquelles accions realitzades durant el present mandat o realitzades per d’altres candidatures que ens semblin criticables. Ara bé, si qüestionem alguna cosa, seran les accions i mai a les persones, ja que nosaltres tenim ben clara la línia que separa l’acció política d’un determinat partit, de la persona en si mateixa. El respecte per damunt de tot.

Tot el que hàgim que dir, ho farem de manera clara i directa a través de la nostra pàgina web, dels mitjans de comunicació o dels fòrums destinats a aquest fi. El debat i les discrepàncies s’han de portar al terreny que pertoca.

Defugirem en tot moment del joc brut.

El nostre joc són la seriositat i el rigor. Treballem i treballarem per Caldes i per tots els calderins i calderines, tant si ens voten com si no. Per això, com  hem dit a l’inici d’aquest comunicat,  basarem la nostra campanya en propostes constructives i actitud positiva. Perquè estem més preparats que mai per afrontar els reptes que el futur ens planteja, i perquè som la candidatura més sòlida i amb més garanties de transparència i capacitat de gestió. 

Aquest és el nostre compromís davant tots els calderins i calderines